Stuur e-mail mail_outline Info/Contact 

Info/Contact

HDZ Fotografie betekent Han Dijkslag uit Zwolle. HDZ Fotografie verzorgt foto's op maat voor bedrijven en instellingen, maar u bent bij HDZ Fotografie ook op het juiste adres voor familie-, kinderportretten en trouwreportages.

Mijn specialisatie is architectuur- en bedrijfsfotografie waarbij ik uit ga van een foto met "eigen" handtekening door een invalshoek te nemen die verrassend en krachtig is. Elk gebouw of product heeft iets moois en unieks in zich en dat wil ik in mijn foto's laten zien. Foto's ten behoeve van reclame of public relations worden, in overleg met de opdrachtgever, op maat gemaakt en voldoen aan uw eisen.

HDZ Fotografie fotografeert onder andere voor Weblog Zwolle, een grote plaatselijke media site met nieuws uit de stad Zwolle.

Onder evenementen vindt u fotoreportages van Zwolse activiteiten zoals: Bevrijdingsdag, Van Eigen Bodem, de halve marathon van Zwolle, carnaval, Sinterklaas en het Countus ballonspektakel.

HDZ Fotografie kan u aan de foto helpen die u graag wilt hebben. U kunt contact opnemen via het e-mail formulier op deze pagina.

HDZ Fotografie
Han Dijkslag
Anemoonstraat 54
8012 XX Zwolle
06-46066659

Stuur e-mail* Invoer verplicht
Website by Tomston